Täna
07. juul
16...20
11...16
Homme
08. juul
14...20
9...15

Muusika

Parim tantsumuusika sinu elutoas! Power Hit Radio toob reede õhtul peo otse koju!

Foto: Power Hit Radio
16:49 19. märts 2020
Autor: Seitsmesed

Parima tantsumuusikaga parim pidu ootab juba homme oma kodudes kõiki, kes lülitavad end kell 19 Power Hit Radio lainele!

DJ Andres Puusepp ja DJ Andres Aljaste on valmis kriisiajal, mil turvalisuse huvides paljud peod ära jäävad ja inimesed kodus peavad olema, parima meelelahutuse korraldama! „See on lausa soovituslik – lubada endale üks korralik pidu, kus saad hetkeks mõtted mujale!“ kinnitab Andres Puusepp. Andres Aljaste märgib, et loomulikult loob õige peo parim tantsumuusika, mida homme õhtul pakutakse. „Kui pidu väljas ei saa, siis tuleb see koju tuua. Lööge end üles, lülitage PWR lainele ja nautige,“ on Aljaste hoos. Puusepp on nõus ning lisab: „Ja püsige terved!“

Lisainfot leiad Facebookist ja Power Hit Radio kodulehelt!

„Power Hit Radio pidu SINU kodus“ toimub homme, 20.03 kell 19.00 otse Poweri eetris!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!