Daniel Levi Viinalass igatseb esinemist: usun, et praegusest kriisist on meil kõigil midagi õppida

uudised.ee

Daniel Levi Viinalass tunnistas Star FM'i hommikuprogrammis kui väga ta juba lavalaudu ja esinemist igatseb, sest kõik plaanitu lendas koroona pandeemia tõttu vastu taevast.

Muusiku sõnul mõistab ta eriolukorrast tulenevaid käske ja keelde selgelt ning liigub väljas ainult äärmisel vajadusel. Sarnaselt meile kõigile, igatseb ka tema endist elu ja loodab südamest, et viirusepuhang mõne aja möödudes vaibub. "Loomulikult ma tahaks, et tavaelu tuleks tagasi," ütleb muusik. "Ma tahaks, et me inimestena suudaksime võtta hetkeolukorrast maksimumi. Usun, et iga olukord on antud meile mingi põhjusega ja siit on meil kõigil midagi kõrva taha panna," loodab ta. 

Viinalass tõdeb, et igatseb meeletult esinemist ja publikut. Eriti oma mõned päevad tagasi ilmunud poploo "Uncle John" tõttu, mis on nii positiivne ja heatujuline pala, et nõuab kohe esitamist publiku ees.

"Uncle John" on funk ja soul muusikast läbipõimunud poplaul, mis räägib laulja onust, kes on tänavamuusik ja elab Kanadas ning on Danielile alati suureks inspiratsiooniks olnud. "Seoses uue loo tulekuga oli meil mitu hästi ägedat kontserti plaanis nii Eestis kui välismaal, aga nüüd on kõik vastu taevast. Eks näis, mis saab," ei kaota Viinalass lootust.

Kuula täispikka intervjuud Star Fm'i kodulehelt!

Kommentaarid puuduvad