Kõrv peale! Merlyn Uusküla avalikustas uue singli tujutõstmiseks

uudised.ee

Selleks, et keerulisel ajal natukenegi rõõmu inimeste ellu tuua, otsustas lauljatar Merlyn Uusküla avalikustada uue tempoka ja tujutõstva singli "Kaks meetrit".

"Lugu "Kaks meetrit" on loodud selleks, et tõsta sel keerulisel ajahetkel pisut inimeste tuju ja tuua ellu päikest. Singel on loodud usus, et peagi saab see periood läbi, kui kõik üheskoos veel pisut pingutame. Mida paremini peame kinni praegu 'Kahe meetri reeglist'', seda kiiremini saame varsti naasta oma tavapärase elu juurde, mida me kõik juba väga igatseme," seisab video kirjelduses.

"Loo video keskmes on armastajapaar, kes olude sunnil ei saa omavahel praegu kohtuda, kuid hoiab siiski oma meele positiivsena, et peagi tuleb see ilus päev…'' Just teile armastajad ongi see lugu pühendatud."

Selleks, et keerulisel ajal natukenegi rõõmu inimeste ellu tuua, otsustas lauljatar Merlyn Uusküla avalikustada uue tempoka ja tujutõstva singli “Kaks meetrit”.

“Lugu “Kaks meetrit” on loodud selleks, et tõsta sel keerulisel ajahetkel pisut inimeste tuju ja tuua ellu päikest. Singel on loodud usus, et peagi saab see periood läbi, kui kõik üheskoos veel pisut pingutame. Mida paremini peame kinni praegu ‘Kahe meetri reeglist”, seda kiiremini saame varsti naasta oma tavapärase elu juurde, mida me kõik juba väga igatseme,” seisab video kirjelduses.

“Loo video keskmes on armastajapaar, kes olude sunnil ei saa omavahel praegu kohtuda, kuid hoiab siiski oma meele positiivsena, et peagi tuleb see ilus päev…” Just teile armastajad ongi see lugu pühendatud.”

Kommentaarid puuduvad