Video! Metsakutsu juhib uue singliga tähelepanu vaimsele tervisele

uudised.ee

Räppar Metsakutsu avaldas loo "Ebakindluse kuningad", mis räägib ebakindlusest, millega tal endalgi probleeme on ning kutsub üles inimesi endale abi otsima.

Lugu sai valmis enne, kui koroonaviirus Eestisse jõudis. "Lugu oli poolteist või kaks kuud tagasi valmis. Kui see välja tuli ja kogu asi pihta hakkas, siis mul oli isegi natuke hirm, et kuidas see nii täpselt sattus," sõnab ta.

Laul räägib vaimsest tervisest, mis on praegusel karantiiniajal eriti oluline. "Olen ka ise põhimõtteliselt terve oma elu ebakindluse ja vaimse tervisega maadelnud, aga kes ei oleks. Leidsin internetist MTÜ Peaasi. Küsisin neilt luba ja nad olid nõus ning nii paningi selle viite muusikavideo algusesse," selgitab Olbri saates.

Artist tõdeb, et ka tema on psühholoogilt abi otsinud. "Kunstiinimesena maadlen ebakindlusega tegelikult kogu aeg. Muidugi on sügavamad augud ja ajad. Käisin tegelikult ka psühholoogi juures rääkimas."

Artikkel refereeritud Õhtulehest.

Räppar Metsakutsu avaldas loo “Ebakindluse kuningad”, mis räägib ebakindlusest, millega tal endalgi probleeme on ning kutsub üles inimesi endale abi otsima.

Lugu sai valmis enne, kui koroonaviirus Eestisse jõudis. “Lugu oli poolteist või kaks kuud tagasi valmis. Kui see välja tuli ja kogu asi pihta hakkas, siis mul oli isegi natuke hirm, et kuidas see nii täpselt sattus,” sõnab ta.

Laul räägib vaimsest tervisest, mis on praegusel karantiiniajal eriti oluline. “Olen ka ise põhimõtteliselt terve oma elu ebakindluse ja vaimse tervisega maadelnud, aga kes ei oleks. Leidsin internetist MTÜ Peaasi. Küsisin neilt luba ja nad olid nõus ning nii paningi selle viite muusikavideo algusesse,” selgitab Olbri saates.

Artist tõdeb, et ka tema on psühholoogilt abi otsinud. “Kunstiinimesena maadlen ebakindlusega tegelikult kogu aeg. Muidugi on sügavamad augud ja ajad. Käisin tegelikult ka psühholoogi juures rääkimas.”

Artikkel refereeritud Õhtulehest.

Kommentaarid puuduvad