Video! Ott Leplandil ilmus uus emotsionaalne singel “Lootuses”

uudised.ee

Ott Lepland karantiinis käed rüpes ei istu ja kasutab aega uue muusika loomiseks. Uus pala pealkirjaga „Lootuses“ viib kuulaja teekonnale, kus on nii kirge kui ka romantikat.

„.Laulu sõnumi eesmärk ongi tõdeda, et isegi kui elu annab meile vahel mõtlemapanevaid õppetunde, siis on meie kohus need omandada ning minna edasi targema ja tugevamana.” võtab loo saamisloo kokku laulja ja helilooja Ott Lepland.

Loo produtsent ja kaasautor on Karl-Ander Reismann. „Muusikaline klapp Karl-Anderiga oli kohene ja koostöö temaga väga sümpaatne. Olen lauluga väga rahul ja kindlasti on Karl-Anderi näol tegemist Eesti hetke ühe parima proditsendi ja laulkirjutajaga," tõdeb ta.

Laulu emotsioone võimendab valguse ja varjudega video, mis sa filmitud Endla talu küünis. „Videos panin rõhku ilusale visuaalsele pildile. Kuna lugu ise on nii võimas, siis tahtsin, et video tooks oma lihtsuses selle loo iseloomu välja.“ räägib muusikavideo autor Kateriine Krigul.

Artikkel refereeritud portaalist Kroonika.

Ott Lepland karantiinis käed rüpes ei istu ja kasutab aega uue muusika loomiseks. Uus pala pealkirjaga „Lootuses“ viib kuulaja teekonnale, kus on nii kirge kui ka romantikat.

„.Laulu sõnumi eesmärk ongi tõdeda, et isegi kui elu annab meile vahel mõtlemapanevaid õppetunde, siis on meie kohus need omandada ning minna edasi targema ja tugevamana.” võtab loo saamisloo kokku laulja ja helilooja Ott Lepland.

Loo produtsent ja kaasautor on Karl-Ander Reismann. „Muusikaline klapp Karl-Anderiga oli kohene ja koostöö temaga väga sümpaatne. Olen lauluga väga rahul ja kindlasti on Karl-Anderi näol tegemist Eesti hetke ühe parima proditsendi ja laulkirjutajaga,” tõdeb ta.

Laulu emotsioone võimendab valguse ja varjudega video, mis sa filmitud Endla talu küünis. „Videos panin rõhku ilusale visuaalsele pildile. Kuna lugu ise on nii võimas, siis tahtsin, et video tooks oma lihtsuses selle loo iseloomu välja.“ räägib muusikavideo autor Kateriine Krigul.

Artikkel refereeritud portaalist Kroonika.

Kommentaarid puuduvad