Apollo Autokino korraldab lõpukontserti Karl-Erik Taukariga 

uudised.ee

Tallinna Lauluväljakul Apollo Autokino laval astub reedel üles Eesti üks populaarsemaid meesartiste Karl-Erik Taukar koos bändiga, pannes Apollo Autokino üritustesarjale väärika punkti, vahendab BNS.

“Oleme otsustanud lõpetada Apollo Autokino projekti võimsa kontserdi ja kinoseansiga, et keskenduda Apollo kinode taasavamisele,” kommenteerib Apollo Kino Baltikumi tegevjuht Kadri Ärm, kes peab 15. mail avatud Apollo Autokino aktsiooni edukaks.  

“Nii lühikese ajaga töötada välja autokino kontseptsioon, mis võimaldaks ka kontserte korraldada, oli võimalik ainult täna ülivõimsale meeskonnatööle ning headele koostööpartneritele, kellest enamik tulid eriolukorra tõttu vastu,” on Ärm tänulik. 

Apollo Autokino projekti pole Ärmi sõnul mõistlik enam jätkata, kuna leevenenud piirangud ei soosi enam drive-in tüüpi üritusi. “Meil on hea meel, et oleme suutnud sellisel perioodil inimestele pakkuda meelelahutust Apollole omase tippkvaliteediga ning oleme tänaseks võõrustanud Tallinna Lauluväljakul kokku üle 2000 autot, kes on osa saanud filmiseanssidest või kontsertidest,” rõõmustab Ärm. 

Lõpukontserti peaesineja valiti Apollo Kino ja Tallinna Lauluväljaku poolt ühiselt. Karl-Erik Taukar Band oli esmane valik, sest tegu on andeka lauljaga, kelle vaba suhtlusstiil sobib drive-in kontserdi kontseptsiooniga. Kontsert algab kell 19.30 Tallinna Lauluväljakul, mille Tiigi värav avatakse sissepääsuks kell 18.30. Autokontserdi pilet maksab kuni esmaspäevani 19 eurot ja alates teisipäevast on piletihind 29 eurot. Lõpukontserdi puhul toimub laval ka auhinnaloos.

Pärast kontserti toimub kell 22 viimane Apollo Autokino kinoseanss filmiga “Džentelmenid”, mille piletihind on Apollo Klubilistele 15 eurot. 

Tallinna Lauluväljakule sisenedes valideeritakse pileteid kontaktivabalt viipega läbi autoakna, mille järel suunatakse auto ettenähtud parkimiskohale. Apollo Autokino turvalisust aitab tagada Meeskond Security OÜ, kelle liiklust reguleerivaid märguandeid tuleb klientidel järgida. 

Apollo Autokino kontserdilt ei puudu ka klassikaline popkorn. Koostöös Bolt Foodiga pakume muusika- ja filmisõpradele innovaatilist kontaktivaba tootemüüki. Külastajal tuleb valida Bolt Foodi rakendusest meelepärane Apollo Autokino snäkk ning tasuda läbi rakenduse, mille järel tuuakse tellitud tooted otse autoni. Apollo Autokino alale on lubatud tellida vaid Apollo Autokino snäkivalikut. Tootevalik on mitmekesine, alustades popkornist ja lõpetades magusate suupistete ning kohviga. Autost väljumine on kontserdi vältel keelatud v.a terviseprobleemide või WC külastamise korral.

Eesti suurim kinokett Apollo Kino omab kinosid üle Eesti Tallinnas, Pärnus, Tartus, Narvas ja Saaremaal, mahutades 37 saaliga kinodesse 5600 filmihuvilist. 2019. aastal avas Apollo Kino esimesed kinod ka Lätis ja Leedus.

Kommentaarid puuduvad