Pilk peale! Jonas Kaarnamets aka jonas.f.k avaldas alter ego temaatilise videosinglil “Rockenrollah”

uudised.ee

Frankie Animali asutajaliige ja kitarrist Jonas Kaarnamets aka jonas.f.k avaldas alter ego temaatilise videosinglil “Rockenrollah’”.

Uue ja elektroonilise sooloprojekti jonas.f.k näol avaldab Jonas Kaarnamets esimest korda muusikat, mida ta on üksi, kaasautorite abita kirjutanud. Täna ilmunud videosingel “Rockenrollah’” pärineb tema märtsis TIKS Rekordsi alt välja antud lühialbumilt “buda.01”, mis on sulam tänapäevasest pop- ja sügavamast elektroonilisest muusikast.

“Rockenrolllah’ oli algusest peale karakteri lugu. Seega, kui me video tegemise peale mõtlesime, oli selge, et loo atmosfääri edasi andmiseks on vaja mingit alter ego. Idee lavaliste karakterite kasutamisest on mulle alati meeldinud, kuna see võimaldab aristil ennast täiesti vabaks lasta, “hullu panna” ja pärast öelda: “aga see polnud ju mina, see oli see teine tüüp”. See on vabastav mõte,” kommenteerib loo autor jonas.f.k.

Jonas Kaarnamets on Eesti muusikamaastikul olnud tegev juba pea kümme aastat. Olles asutajaliige alternatiivbändis Frankie Animal, on ta lisaks nii stuudios kui ka kontserdiformaadis koostööd teinud suure hulga nimekate kodumaiste artistidega nagu Erki Pärnoja, NOËP ja Sander Mölder.

“Video tegemisel oli meil kolm märksõna, millest lähtusime: heroiin, metroseksuaalsus ja hashtag #nevergofulliancurtis (Ian Curtis - kunagine Joy Divisioni laulja). Kõik kunstilised otsused pidid seostuma vähemalt ühega nendest sõnadest. Video taga on Jaan Sinka ja Frank-Leander Saunanen, osa samast loomingulisest löögirühmast, kes on teinud ka kõik OUU, Mees Inc. ja paljud teised Eesti muusikavideod,” lisab uue videosingli teemal jonas.f.k.

Tänasest on saadaval jonas.f.k värske lühialbum “buda.01” ka vinüüliformaadis, mis on saadaval plaadipoodides ja tellitav SIIT!

Lühialbum “buda.01” Spotifys!

Kommentaarid puuduvad