Live-muusika on tagasi! Sveta Baar tähistab suve algust kontsertidega

uudised.ee

Sveta Baar tähistab suve algust ja avalike ürituste piirangute leevendamist live-muusika nädalaga. Koostöös kontsertagentuuriga Damn.Loud kureeritud programm toimub Sveta Baari ruumides alates 8. juunist: 5 päeva, 5 bändi, igal õhtul 75-pealine publik.

Esmaspäeval, 8.juunil, astub üle pika aja üles hiljuti aktiivselt Euroopa tuntumaid klubisid väisanud shoegaze grupp Holy Motors. Teisipäeval esineb instrumentaalset post-rocki viljelev kvartett Kaschalot, kes on kohalikule publikule tuttav atmosfääriliste helimaastike loomise ning progressiivse lugude ülesehituse poolest. Kolmapäeval astub lavalaudadele eelmise aasta punk-hardcore skene debütant Pinkwave oma uue albumiga “Damage Done”. Neljapäeval, 11. juunil, esineb Vene Teatri muusikajuhi Aleksandr Žedeljovi future jazzi ning downtempo fusionit segav ansambel Modulshtein audiovisuaalse kavaga ning reedel alati unikaalne Andres Lõo eksperimentaalse elektroonilise muusikalise etteastega.

"Oleme pikisilmi oodanud seda momenti - lõpuks saame kõik kokku tulla meie lemmikus lokaalis, et nautida live-muusikat. Kutsume teid helilisele seiklusele - igal päeval sellel nädalal toimub midagi uut ja huvitavat," sõnab Damn.Loud Agency eestvedaja Roman Demchenko, ning seletab lahti ürituste toimumise korra: "Loomulikult peame kinni olemasolevatest piirangutest ja hügieeninõuetest, seetõttu on ka piletite kogused väga minimaalsed - igale kontserdile saame lubada 75 inimest.”

Piletid on esmaspäevast müügil Ticketeris.

Kommentaarid puuduvad