Homme
04. aug
17...22
11...16
Ülehomme
05. aug
18...23
10...16

Muusika

Video! Meisterjaani uues muusikavideos astub üles ka tema abikaasa

12:57 10. juuni 2020
Autor: uudised.ee

Meisterjaan üllatas taaskord igast küljest meelikõditava muusikavideo “Vargan MILF”, milles teeb etteaste ka tema abikaasa ja laste ema Simona.

Muusik kirjeldas sotsiaalmeediasse postitatud video juures, et sel korral ei olnudki tal ühtki konkreetset plaani ega stsenaariumit, vaid hakkas lihtsalt otsast nikerdama. “Üks asi viis teiseni, teine kolmandani, see jälle tagasi esimiseni ja nii edasi,” kirjeldas muusik.

“Tegin seda videot nagu teeksin iseennast. Aina ringi ja ringi, oma saba süües,” mõtiskles ta.

Videos astub üles Jaan Tätte juuniori abikaasa ja laste ema Simona Tätte. Video alla on kerkinud mitmeid positiivseid kommentaare, kes naljatledes tögavad, et kuigi Simona oli videos väga veetlev, siis varbavaheparmupilli tinistav Jaan ületas peaosalise seksikuse mäekõrguselt.

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!