Kõrv peale! Elina Born ja Villemdrillem avaldasid ühise singli

uudised.ee

Kohalik tõusev räpitäht Villemdrillem ja eestlaste poolt armastatud lauljatar Elina Born andsid välja värske suvise singli „niiea“.

Lugu räägib kõigest positiivsest, mis suvega kaasneb - sõbrad, sumedad suveõhtud, piiramatu vaba aeg ja meeleolukad koosviibimised. 

Muusika, sõnade ja produktsiooniga aitasid kaasa okeiokei poisid Karl Killing ja Gevin Niglas.

Loo esialgne demo vajas juurde feminiinsemat täiendust ja Villemi meelest on Elina Born üks parimaid Eesti naislauljaid. „Elinal on super hääl ja see sobis ideaalselt sellesse loosse kontrastiks. Ma ei julgenud temaga alguses ise ühendust võttagi, aga nüüd on hea meel, et ta kohe nõus oli.“

Elina on viimasel aastal rohkem õppimisele pühendunud, aga eriolukorras jäi aega ka muusikale. „Loo valmimise protsess oli väga loomulik, koostöö sujus esimesest momendist. „niiea“ sobib ideaalselt saabuvasse suvesse – kruiisige autoga ja pange muss põhja!“

Kuula, kuidas meeldib?

Kommentaarid puuduvad