Reket end suureks romantikuks ei pea: küünlad ei niisuta mind ühestki otsast

uudised.ee

Äsja koos Liis Lemsalu ja Avoid Dave'iga värske singli "Magad vä" avaldanud Reket rääkis Star FM'i hommikuprogrammis oma loomingust, elust koroonakriisi ajal ja õpingutest.

Räppar tunnistas intervjuus, et enne muusikutee leidmist sai elatist teenitud mitmetel erinevatel töökohtadel. Muu hulgas töötas Tom Olaf Urb ka spordipoes West Sport klienditeenindajana.

Kevade lõpp ja suve algus olid muusiku jaoks kiired ajad kui tegemist vajasid eksamid. Nimelt õpib Reket Ettevõtluskõrgkoolis Mainor finantslahenduste juhtimist ja omandab parasjagu magistrikraadi.

Koroonakriisi ajal kaks lugu avaldanud muusik tunnistab, et oli esimesed paar nädalat vaimselt päris lukus, mõeldes miks ja kellele ta muusikat üldse teeb, kuid sai sellest õige pea üle.

Vabal ajal harrastab räppar jalgpalli ja mängib golfi. "Pall on alati paigal, kui sa talle lähened," kommenteerib räppar kirge golfi vastu.

Reketi sõnul ta suurt romantikast ei pea. "Küünlad ei niisuta mind ühestki otsast" lajatas ta, lisades siiski, et lillekimp on tal kodus alati laual.

Kuula täispikka intervjuud Star FM'i kodulehelt!

 

Kommentaarid puuduvad