Täna
07. juul
16...20
11...16
Homme
08. juul
14...20
9...15

Muusika

Sume muusikavideo! Stefani uus lugu kirjutati algselt tema armastatule

13:04 19. juuni 2020
Autor: uudised.ee

Maskisaate võitja, mitmekordne "Eesti laulu" superfinalist ja tänavu Eesti seksikaimaks meheks valitud Stefan avaldas uue singli "Oh My God" koos suvise muusikavideoga. Lugu on kirjutatud koostöös produtsent Karl-Ander Reismanniga.

Loole valminu sumedas muusikavideos näeb filmist "Talve" ning mitmetest teleseriaalidest tuntust kogunud näitlejannat Henessi Schmidti. Video režissööriks on Alice Aleksandridi ja stilistika ning riided on kokku pannud Kuldnõelaga pärjatud moekunstnik Liisi Eesmaa. Stefani koostöö tunnustatud rõivakunstnikuga saigi alguse maskisaatest, mille Stefan võitis just Liisi Eesmaa tehtud jäärakostüümis.

"Oh My God" on Stefani ja Karl-Ander Reismanni koostöös sündinud lugu, mille Stefan kirjutas algselt oma elukaaslasele ning loo pealkirjaks oli "Victoria". Töö käigus ja Victoria soovitusel loo sõnad ning pealkiri muutusid. Loo muusikavideos on näha, kuidas armastus kellegi vastu võib viia mehe hullumise ääreni.

Veel sellel aastal on oodata Stefani esimest täispikka albumit.

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!