Homme
06. aug
18...23
10...16
Ülehomme
07. aug
21...26
10...16

Muusika

Stig Rästa avaldas uue eestikeelse loo “Telefon”

11:53 01. juuli 2020
Autor: uudised.ee

Täna ilmus laulja ja laulukirjutaja Stig Rästa värske eestikeelne singel “Telefon” koos muusikavideoga.

“Lugu sündis mõned kuud tagasi ja eestikeelsed sõnad tulid lugu tehes täiesti automaatselt,” räägib Stig loo sündimisest. Kuigi eestikeelset muusikat on Stig varasemalt teistele artistidele kirjutanud palju, siis uus lugu “Telefon” on esimene eestikeelne lugu, mille on Stig välja andnud just enda nime alt.

Stigi uus lugu “Telefon” räägib sellest, kuidas inimestel jääb tihti peale üksteisele palju ütlemata ja millest tulenevalt võivad tekkida arusaamatud olukorrad või eeldused asjade suhtes. 

Stig Rästat saab suvel esinemas näha nii üksi kui ka Rootsi laulja Victor Cronega. Stigi autorikontserdid toimuvad 5.juulil Viimsi Rannarahva Muuseumi hoovis, 25. juulil Salmistus külas ja 13. augustil Luke Mõisapargis. Stigi ja Victori suvetuuri raames toimub kümme kontserti erinevates Eesti paikades, rohkem infot ja piletid leiad Piletilevis.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!