Sandra Vabarna: seekord saame lennujaamade asemel Eesti suve nautida

uudised.ee

Ansambel Trad.Attack veedab sarnaselt teistele artistidele tänavuse muusikasuve valdavalt kodumaa pinnal.

„Me pole ühelgi suvel nii palju Eestis esinenud. Viimasel kuuel aastal tuuritasime suviti välismaal,“ tunnistab Sandra Vabarna. Bänd on väljaspool kodumaad väga populaarne, mistõttu koosneski suvegraafik väliskontsertidest. „Aga need lükati kõik järgmisesse suvesse,“ ütleb Sandra. „Üks välisesinemine siiski tuleb. Astume üles ühel kõige mainekamal ja suuremal maailmamuusikafestivalil Euroopas – Colours Of Ostraval Tšehhis. 

Sandra sõnul erinevadki tänavune ja möödunud suvi enim kontserdipaikade asukoha poolest. „Esineme kodupublikule! Kontserte on ikka omajagu, aga seekord saame nautida lennujaamade asemel Eesti suve,“ rõõmustab muusik ja lisab, et selle suve kontserdid on väga ägedad ja erilised. 

Refereeritud Õhtulehest.
 

Kommentaarid puuduvad