Homme
29. sept
14...17
7...14
Ülehomme
30. sept
14...18
6...14

Muusika

Kuula! Tanel Padar ja Lenna Kuurmaa avaldasid ühise suvehiti 

11:45 20. juuli 2020
Autor: uudised.ee

Lenna Kuurmaa ja Tanel Padar avaldasid täna esimese ühise singli, mis kannab nime „Uues valguses“. Loo autoriteks on Tanel Padar ja Jaan Pehk.

Tanel Padar ja Lenna Kuurmaa jagasid esimest korda lavalaudu 2005. aastal. Vahepealse aja jooksul on erinevates telesaadetes ja kontserttuuridel koos lauldud, aga täna ilmub lõpuks nende esimene ametlik duett „Uues valguses“.

„See lugu oli mu peas juba mõnda aega keerelnud ja algselt üldse mitte duetina. Mängisin ja ümisesin seda ideed pigem niisama, aga mingil hetkel ei saanud seda meloodiat enam peast. Kuna vahepealne olukord oli suhteliselt hallides toonides, siis ei olnud üldse kindel, millal ja kuidas stuudiosse jõuab. Kui tuli uudis, et meie pikalt planeeritud tuur Lennaga siiski toimub, tuligi idee vana unistus teoks teha ja ideest sai suurepärane duett,“ sõnas Padar.

„Oleme Taneliga head sõbrad ning mõlemad juba piisavalt küpsed artistid. Tanel on lihtsalt nii sümpaatne lavapartner ja soe inimene, et poleks võimalik koos muusika tegemist mitte nautida. Nüüd läheme vastu prooviperioodile ja siis juba tuuritama!“ lisas Lenna. 

Tanel ja Lenna käisid külas ka Star FM'i hommikuprogrammis. Kuula intervjuud SIIT!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!