Eesti pop-rock bänd Tidal Dunes avaldas suvise videosingli “I Don’t Mind”

uudised.ee

6. augustil ilmub bändi Tidal Dunes teine singel "I Don't Mind". Aprillis Eesti muusikamaastikule tekkinud muusikalise kollektiivi teine singel ilmub koos päikseliselt suvise videoga, mis on filmitud populaarsel Viimsi Põhjakonna trepil.

Lugu "I Don't Mind" on oma sisult klassikaline armastuslaul, mis ei tunne teemapüstituse osas võltshäbi ja räägib lihtsa loo tüdrukust, kes üritab mänglevalt võrgutades endasse armuma panna talle meeldima hakanud poissi.

“I Don’t Mind peaks inimestele meenutama seda lendlevat värske armastuse tunnet, mida on meist igaüks kogenud. Seda inimest, kes su südame puperdama paneb ja kelle kohalolu su tõeliselt õnnelikuks teeb. Ma loodan, et inimesed seda enda kiires argielus liialt palju ei unusta.” - iseloomustab lugu Tidal Dunes’i laulja Mariel Aim

“I Don’t Mind” tasakaalustab oma helge helipildiga bändi eelmist, tumedakõlalisemat, raadiosinglit „Drag Race“, mida mängiti nii riigi- kui ka kommertsraadiojaamade eetris. Samuti hääletasid populaarse veebikeskkonna MuusikaPlaneet kuulajad laulu mitmel järjestikusel nädalal TOP 10 edetabelisse.

Viieliikmeline Tidal Dunes moodustati 2019. aasta algul Tallinnas. Bändi solist Mariel Aim avaldas aga alles hiljuti omanäolise kaverversiooni Britney Spears’i hittloost “Toxic”. Oma ühises loomingus võtab bänd baasiks kümnenditepikkuse levimuusikaajaloo näpates ornamentideks parimaid osasid kaasaegsest raadiopopist.

 

 

Kommentaarid puuduvad