Täna
24. sept
17...22
8...15
Homme
25. sept
16...21
10...16

Muusika

Kõrv peale! Helen Adamson avaldas üle mitme aasta värske singli

Foto: Richard Gallagher/Kroonika
13:00 12. august 2020
Autor: uudised.ee

Viimasel ajal peamiselt suunamudija ja saatejuhina tegutsev laulja Helen Adamson avaldas pärast mitmeaastast pausi uue sensuaalse singli, mille viis ja sõnad valmisid lauljataril juba kolm aastat tagasi. 

“Ma olen tõesti olnud muusikamaastikult pisut eemal ja pole uut muusikat pikalt avaldanud. Laulmisega olen siiski kogu aeg tegelenud, olen palju esinenud, erinevatel show-üritustel, erapidudel jne,” sõnab Helen ja nendib, et suurem fookus on olnud küll muudel projektidel. Uue loo “Veel” sõnad ja viis valmisid juba kolm aastat tagasi, kuid erinevatel põhjustel jäi loo valmimise protsess katki. “Ju siis pidin inimesena kasvama ja küpsema, et seda lugu avaldada. Olen viimaste aastatega teinud läbi nii suure arengu, et seda inimest, kes ma lugu kirjutades olin, tegelikult enam ei eksisteeri, kuid lugu on endiselt minu jaoks, minu kirjutatud lugudest parim. Paistab, et kirjutasingi loo tuleviku endale, sellele inimesele, kes ma nüüd olen,” räägib laulja. 

Kuula, kuidas meeldib?


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!