Miljardid avaldasid uue singli “Savi”

uudised.ee

Marten Kuningas, Raul Ojamaa, Peedu Kass ja Kristjan Kallas ehk Miljardid avaldasid uue, seksikalt rütmilise singli “Savi”. Lugu pärineb Miljardite tulevaselt teiselt stuudioalbumilt “Ma luban, et ma muutun.”

„Savi“ on lugu ihast, seksist, oportunismist. Nagu keraamilise taiese õnnestumiseks läheb tarvis õiget materjali ja temperatuuri vahekorda, on sama lugu ka inimsuhetes. Liigses kuumuses paisuvad osapooled lõhki, liiga jahedas ei hakka midagi küpsemagi.

Kui loo salmid on pilguheit peategelase sisse - ihast lämbes ruumis hoiab pulseeriv bass seksuaalset tungi ja pinge koguneb, siis refrään purskab kuhjunud pinge valla, kontroll kaob.

Teises salmis lisandub veel skisofreeniline kitarr, justkui keegi tõmbaks küüntega üle tahvli. Kõik häirib ja ärritab. Bridž on jällegi elutervem, kaks purset on toimunud ja peategelane suudab asja tervema mõistusega võtta, pigem ülistades muusa ilu, huu-uutades sõgedalt kaasa.

Loo lõpus saabub resolutsioon. See keraamiline suhe on näidanud, et pime andumine kuumusele viib läbipõlemiseni. Killud on vaja kokku korjata ja mõrad parandada. Peategelane tõdeb, et „vajab ravi“.

“Savi” on võimalik kuulata digikanalitest nagu Spotify ja YouTube. Igale inimesele, kes ostab loo muusikapoest iTunes ja saadab sellest ekraanitõmmise bändi Instagrami @miljardidband, saadab bänd tänutäheks personaalse videotervituse.

Vahetult enne jaanipäeva avaldatud uue albumi nimilugu ja esimene singel “Ma luban, et ma muutun” on leidnud endale ka tuntud austajaid. Täna õhtul annavad Miljardid kontserdi Nudist veinibaaris Telliskivi loomelinnakus.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=K_j--3q44js&feature=youtu.be[/embed]

Kommentaarid puuduvad