Homme
01. nov
6...10
0...9
Ülehomme
02. nov
7...12
1...10

Muusika

Surgent avaldas uue singli "Beast Of Prey"

09:55 21. august 2020
Autor: uudised.ee

Tallinna-Tartu death metal bänd Surgent avaldas uue singli "Beast Of Prey" ja esitleb seda Tallinn Music Week 2020: Metal Stage kontserdil. 

“Beast of Prey” on kiire, polürütmiline ja kompromissitu küte, mis on miksitud ja masterdatud Taani produtsendi Tue Madseni poolt (Meshuggah, Mnemic, Aborted). “Tunneme, et Tue tabas oma miksiga bändi kõlapildi olemuse parimal võimalikul viisil - sound on massiivne selge ja kaasaegne”, kommenteerib bändi kitarrist Jaan Varts.

“Antud lugu on meie teine singel peale kevadel ilmunud lugu “Peak Of Repression”.  Uue singliga kinnitame veel enam seda mis meist kõigist loomingulisel kujul välja voolab ning mis emotsioone me oma muusikaga kuulajatele edasi tahame anda.”, lisab bändi vokalist Endrik Salak.

Kontserdil astuvad veel üles Intrepid (EST), Preternatural (LV), Erdve (LT) ning Crypts Of Despair (CZ), Jadira (EST), Estoner (EST) ja Galvanizer (FI).


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!