Homme
01. nov
6...10
0...9
Ülehomme
02. nov
7...12
1...10

Muusika

Kuula! Liis Lemsalu avaldas uue singli "Halb või hea"

12:42 25. august 2020
Autor: uudised.ee

Lauljatar Liis Lemsalu uus singel "Halb või hea" räägib sellest, kuidas me ei saa kunagi olla kindlad, kas mingi situatsioon on ainult halb või hea. "Elul on komme anda vastuseid kerge viivitusega ja asjad ei ole alati vaid must-valged," avab Liis enda kirjutatud teksti tagamaid.

Lemsalu tee uue singlini sai alguse kitarril erinevate viiside katsetamisest. Peagi kohtus ta produtsendist laulukirjutaja Clifford Goiloga, lugu valmis kiiresti ning sõnad lausa kahe tunniga. „See on minu jaoks kindlasti sõnade kirjutamise rekordkiirus,“ tunnistab ta. 

Loo sooja suvise olemisega videos on palju loodust, hobuseid ning kauboi kaabusid. "Uskumatu, et kõik plaanitu sai tehtud, ja see pikk 15-tunnine päev oli nii tempokas, et tundus kestvat vaid mõned hetked. Meil oli suurepärane hästi toimiv väike tiim ja imearmas valge hobune Happy, kes aitas meie video unistused täide viia."


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!