Star FM Hommikuprogrammi uus saatejuht on Andres Puusepp!

uudised.ee

Täna hommikul selgus raadiojaama Star FM otse-eetris Hommikuprogrammi uus saatejuht. Nüüdsest äratab Eestimaad koos Pille Minevi ja Jürgen Pärnsaluga Andres Puusepp!

„Mul on suurim heameel, et olen osutunud valituks Jürgeni ja Pille kõrvale,“ tunnistas Andres Puusepp, kinnitades, et on kolleegide seltskonnaga väga rahul. „Jürgen on lahe mees, kes teab, mida ta räägib. Pille on aga üks munadega naine, sest tal on sõna otseses mõttes palju kanu, kes ka munevad,“ muheleb ta.

Andres Puusepp on seni rahva südamed võitnud nii tunnustatud DJ-na kui ka Power Hit Radio saatejuhina. Nüüdsest on aga kolmik Puusepp-Minev-Pärnsalu raadiojaama Star FM kuulajaid tervitamas igal varahommikul kell 6-10.

„Andres on aus, rõõmus ja just õige inimene, kes sobib varastesse hommikutundidesse kogu päeva käima tõmbama,“ märgib hommikukolleeg Jürgen Pärnsalu. Ka Pille Minevil jagub vaid kiidusõnu: „Just hiljuti õnnestus Andresel tükike mu südamest võita põhjusel, et ta täitis lubaduse, millest mitmed viimasel hetkel ootamatult taganesid. Mulle meeldivad sõnapidajad inimesed, kelle peale saab kindel olla!“

Raadiojaama Star FM Hommikuprogrammi uut saatejuhti hakati Pille Minevi ja Jürgen Pärnsalu kõrvale otsima 17.augustil, mil oma lahkumisest andis teada Allan Roosileht.

Kommentaarid puuduvad