Kuula! Nexusest tuntud Janne Saar avaldas värske eestikeelse singli 

uudised.ee

Kunagi menukast tüdrukutebändist Nexus tuule tiibadesse saanud lauljatar Janne Saar tuli välja uue eestikeelse looga “Ideaalne stsenaarium”.

Janne uus lugu on pühendatud tema vanavanematele Uudole ja Jutale, kelle suhe on ka tema uskuma pannud, et tõeline armastus on igavene.

“Ma tunnen, et olen liiga pikalt ainult ingliskeelsele muusikale keskendunud. Hiljuti mängisin oma uut muusikat vanaemale ja ta oli väga kurb, et sõnadest aru ei saanud. Nii tekkis idee lugu just tema jaoks eestikeelseks kirjutada. Koos Maia Vahtramäega kirjutasime sellele loole väga ilusad eestikeelsed sõnad,” räägib Janne.

“Ideaalne stsenaarium” on sündinud Bahamadel. “Elasin Bahamadel mõnda aega, et inspiratsiooni koguda. Lindistasin ja kirjutasin seal enamuse oma albumi materjalist. Olen kõige loomingulisem, kui elus toimuvad muutused. Lugu räägib sellest, kuidas kohtusin rannas oma eluarmastusega.”

Janne uus singel on produtseeritud Los Angeleses Echo Bari stuudios. Loo produtsent on Mazur Ahmad Zafr ehk The Universe ja selle on kokku miksinud Grammy võitja Bob Horn. Janne kiidab koostööd The Universe'iga, kes produtseerib ka tema uue albumi.

Kommentaarid puuduvad