Pilk peale! Joosep Järvesaar koorib end uues muusikavideos paljaks

uudised.ee

Jozels, kodanikunimega Joosep Järvesaar avaldas 21. septembril muusikavideo värskelt ilmunud singlile „Lil Black Heart“. Muusikavideo režissöör on Jozels ise ning esmapilgul ootamatu videopilt kannab endas sügavamat sõnumit.

„“Lil Black Heart“ vaatleb suhtepsüholoogilist aspekti meie elus, kus naispool ei ole oma tunnetes kindel ja proovib läbi armastatu tõrjumise pühendumust vältida. See tuleneb faktist, et meespool ei vasta naisterahva ilu-, jõu- ja/või intellektuaalsetele ideaalidele, kuigi see on parim, mida mees siin maailmas olla suudab. Meesterahva püüd olla parim versioon iseendast ongi kõik, mida naine enese teadmata soovib ning selle järelduseni jõuab ta teose lõppedes ka ise,“ räägib Jozels enda kolmandast singlist.

„Lil Black Heart“ sõnumist sai inspiratsiooni ka värskelt ilmunud muusikavideo, kus lisaks Jozelsile seitse musklis noormeest lugu liikuva pildi vahendusel edasi jutustavad. Muusik sõnab, et muusikavideos osalejate otsimine polnud keeruline, sest tegemist on tema sõpradega, aga lisab muiates, et natukene pidi neid ikkagi moosima ka.

Muusikavideo režissöör on Jozels ja operaator Robert Parelo. Visuaalid lõi Youngarlic ning grimmi eest vastutas Liisa Leetma.

 

[embed]
class="advertising--side js-advertising js-side-advertising lazyload advertising--first">

Kommentaarid puuduvad