Homme
27. nov
0...5
0...5
Ülehomme
28. nov
0...5
-1...4

Muusika

Kuumad kaadrid! Merilin Mälk avaldas uue singli koos seksika muusikavideoga

12:49 30. september 2020
Autor: uudised.ee

Eesti Laul 2020 konkursi poolfinalist ja saatest Eesti otsib superstaari tuntuks saanud lauljatar Merilin Mälk avaldas koostöös plaadifirmaga Universal Music oma teise singli “Tõuseb tuul”.

Loo autoriteks on hittsingli “Miljon sammu” tiim ning seekord kirjutas Merilin sõnad ise, lüürikat aitas lihvida Maian Kärmas.

Sensuaalse ja värvika video autoriteks on filmimeestest kaksikvennad Raul ja Romet Esko (Eskobros).

Merilin sai enda sõnul alles peale video valmimist täpselt aru, milles loo sõnum seisneb: “Lugu räägib füüsilisest tõmbest partneri vastu -- keemia võib tunduda küll nii ehe aga tegelikkuses ei julge noored üksteisega isegi silmast silma rääkida. Täpsemalt on see mineviku-minust kirjutatud. Loo energia peegeldub vaatajani ka läbi muusikavideo - kõik on ümber nii roosa ja lilleline, olles nii kõrvuni armunud. Partnerit videos aga pole. Loodan, et kõik leiavad sellest loost midagi äratuntavat,” selgitab ta.

Video filmiti kahe võttepäeva jooksul Põhja-Eestis, kaunis Eisma külas. “Üks õhtu filmisime paduvihmaga välibasseinis ja järgmine päev sain juba tantsida soojas roosas toas. Idee oli tervele tiimile väga selge ja ma olen uhke, et terves selles projektis on väga suur osa minu enda loomingust. Kirjutasin sõnad ise ja ka basseinikaadrid olid minu mõte,” tutvustab 19-aastane lauljatar oma värsket videot.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!