Homme
27. nov
0...5
0...5
Ülehomme
28. nov
0...5
-1...4

Muusika

Sensuaalne video! Rannamaja-Kristo avaldas esimese singli "Jackpot"

16:05 19. oktoober 2020
Autor: uudised.ee

"Rannamaja" esimesest osast tuntud Kristo Koik avaldas täna oma esimese singli nimega "Jackpot". Videos tantsib sensuaalsete liigutuste saatel ka praegusest hooajast tuntud Helena Klaar.

Loo kirjelduses avaldab Kristo, et tegu on tema esimese singliga, mille ilmumist ta ootas pikalt. "Oma lugude avaldamine on olnud minu pikaajaline suur unistus. Ma loodan, et teile lugu meeldib ja loodetavasti kohtume juba peagi peosaalides üle Eesti," märgib Kristo.

"Teie ees on minu esimene singel "Jackpot", lugu, mille ilmumist olen ma pikalt oodanud sest oma lugude avaldamine on olnud minu pikaajaline suur unistus. Ma loodan, et teile lugu meeldib ja loodetavasti kohtume juba peagi peosaalides üle Eesti," lisab ta.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!