Kõrv peale! NOËP avaldas uue tantsulise singli “On My Way”

uudised.ee

Plaadifirma Warner Music Baltics avaldab õhinaga meie multitalendi NOËPi uue singli “On My Way,” millel teeb kaasa Suurbritannia laulja- ja laulukirjutaja CHINCHILLA. Muusikute värske ühine lugu on põnev kooslus house- ja popmuusikast, mida täiendavad mõlema artisti köitvad vokaalid.

NOËPi loomingu muudavad omanäoliseks energilise elektropopi ja intiimse laulukirjutamise osav segunemine. Läbilöögisinglitega “Move”, “Rooftop” ja “New Heights”, on ta üksnes Spotify platvormil kogunud oma loominguga üle 35 miljoni kuulamise ning lisaks sellele tõestanud end maailma lavadel ka hinnatud live artistina.

NOËP on arvamusel, et ainult ühte tüüpi muusika juurde kinnijäämine võib artisti arengut suuresti piirata. Nii ongi kõige parem aina edasi liikuda, millele vihjab ka tema uue singli pealkiri “On My Way". Värske muusikapala räägib kiusatustele järele andmisest. Seda aga hoopis teisest küljest, vihjates, et ahvatlused ei pruugi alati halvad olla. „Ühiskonna normide ja tabude tõttu, võime sageli enda elus mitmeid hämmastavaid hetki ja meeldejäävaid kogemusi ohverdada. Selline piiratus ei pruugi meile aga õnne ja heaolu tuua,” selgitab NOËP.

Sarnaselt popmuusiku eelmistele singlitele, toetab uut lugu “On My Way” artisti enda lavastatud muusikavideo, mille tegevuskeskkonda on põimitud kaasaegne virtuaalreaalsuse maailm, ühendades nii loo taga peituva sõnumi artisti arvutimängude huviga.

"Tunnen, et mu režissööri taust mõjutab paljuski ka minu laulukirjutamist, mis on inspireeritud filmistsenaariumite esteetikast. Iga loo kirjutamisega kaasneb väga visuaalne maailm, mis loob justkui uue reaalsuse,” räägib NOËP. Singli “On My Way” muusikavideo, mis ühendab traditsioonilise formaadi lüürikavideo virtuaalse reaalsuse elementidega, ilmub 30. oktoobril.

Koostöös Warner Musicuga ilmunud NOËPi varasem singel fk this up” ja artisti enda lavastatud video, kinnitas kanda mitmes rahvusvahelises Spotify Viral tabelis, jõudes Itaalias koguni eelmise aasta viie parima airplay-hiti hulka. Laulus tegi kaasa tõusev Suurbritannia popartist CHINCHILLA ning lugu on suurepäraselt remiksinud legendaarne DJ Benny Benassi. NOËPi viimane singel "Young Boy", mida võib tõlgendada kui ülistust elu täiel rinnal elamisele, ilmus koos erilise post-apokalüptilist maailma kujutava animeeritud videoga, mille raames õppis Andres ära 3D video tegemise.

Huvitava faktina võib välja tuua NOËPi armastust looduse vastu, mis teda ka artistina tegutsema ajendab, koos salasooviga rajada ühel päeval oma privaatne looduskaitseala. Keskendumine endast suuremale eesmärgile on aidanud muusikul depressiooni ja ärevuse aegadest üle saada. Seiklushimulise hingena ei ütle NOËP kunagi ära põnevatest projektidest, nagu näiteks 170 meetri kõrgusel Tallinna teletorni otsas esinemisest, 2020. aasta WRC ralli maailmameistrivõistluste avaetteastel ülesastumisest või aktiivsest osalemisest maailmakoristuspäeva kampaaniates.

Kommentaarid puuduvad