Púr Múdd andis välja lühialbumi “On My Mind” ja uue muusikavideo

uudised.ee

Rahvusvahelist läbilööki tegev pop-elektrooniline duo Púr Múdd andis välja kauaoodatud lühialbumi nimega 'On My Mind'. Koos albumiga ilmus ka selle tiitelloo muusikavideo, mille eksklusiivne esilinastus toimus täna koos muusika sõpradega Solarise Apollo Kinos. 

Púr Múddi uus album 'On My Mind' koosneb kuuest loost, millest kuulajatele on juba tuttavad päris mitmed neist. Publiku jaoks on albumi lugudest kindlasti tuntuim 'Ooh Aah', mis tuli välja selle aasta veebruaris ning millega tegi koosseis meeldejääva etteaste Eesti Laulu finaalkontserdil, kus nad erikülalisena üles astusid. Pärast Eesti Laulu jõudis lugu mitmete Eesti raadiote kui ka Spotify edetabelitesse ning praeguseks on lool juba peaaegu viis miljonit kuulamist. 

Lühialbumi ilmumisest andis koosseis teada augustis, mil tuli välja nende lugu 'Da Da Da', mis oli 'Ooh Aah' jätkulugu. "Kuigi sellel aastal oleme juba välja lasknud mitu singlit, millest paljud on leidnud ka tee albumile, siis tegelikult on meie jaoks veel olulisem see, et oleme saanud nende lugudega tutvustada inimestele Púr Múddi värsket muusikalist suunda" räägib koosseisu liige Joonatan Siiman Púr Múddi uuest loomingust.

Uue albumiga soovib Púr Múdd tuua tähelepanu vaimsele tervisele ning loodab, et inimesed ei ole keerulistel aegadel enda muredega üksi. Nagu ka albumi nimi vihjab, räägivad albumil olevad lood inimese mõtetest - võitlusest iseendaga ning igapäevaelus ettetulevatest olukordadest, muredest ja rõõmudest. “Meil kõigil on oma lugu rääkida ja me kõik tegeleme enda elus erinevate väljakutsete, probleemidega. Meie räägime enda mõtetest läbi muusika ning tahame inimesi läbi selle julgustada ka enda mõtetest, muredest rääkima enda lähedastega” räägib Púr Múddi liige Oliver Rõõmus uue albumi kontseptsioonist.

Púr Múddi uus album 'On My Mind' on tänasest digitaalsel kujul olemas kõikidel muusika kuulamise platvormidel ning juba novembrist on võimalik soetada album ka vinüülplaadina Apollo kauplustest üle Eesti. 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=fX6MSzEpGe0[/embed]

Kommentaarid puuduvad