Video! Ilmus Mick Pedaja uus singel “Golden Hour” 

uudised.ee

Mick Pedaja uus singel “Golden Hour” on tänasest kuulamiseks ja vaatamiseks väljas. Antud lugu põimib kokku mitu kihti, millega me kõik igapäevaselt palju kokku puutume. See lugu räägib kui oluline on hoida enda kõrval olevat partnerit, pere, sõpra.

"Vahel kujutan end olukorda, kui mu kõrval enam ei oleks kaaslast, keda ma armastan. Mitte, et ma seda soovin, vaid pigem see mõte paneb mind omakorda rohkem hetke väärtustama, austama, pingutama ja hoolima. Mitte homme või puhkusele sõites, vaid kohe. Vaadates silma, soovides head ning elada elu, milles me just täna elada soovime. Nii kerguses, kui takistustes. Jah, kõigil on suhetes takistusi, kompromisside leidmist või mitte leidmist, kuid soovin tuua tähelepanu asjaolule, et teadlikkus on imeline võti meie rajal. See aitab meil suhtes rohkem elusana tunda ning teha vähem vigu. Teadlikkus aitab meil oma ilus jätkata ning alati on mille nimel pingutada,” selgitab Mick loo tausta.

"Olen kindel, et mul on veel pikk tee areneda ning lahustada elu pidurdavaid mustreid, kuid see ei takista armastamast. Olen õppinud viimasel ajal paremini kuulama, ületanud mitmeid seesmiseid katsumusi ning rääkinud oma kalli kaasaga rohkem päris asjadest, mis meid kannavad või hoopis trööstivad. See viib lähemale elu rõõmule. Räägime rohkem lähedastega. Harutame sõlmed lahti. Koos on lihtsam. Elu on ilus, mitte päris roosamanna, aga ilus, koos mõndade vigadega."

Micku teine singel 2021 aasta alguses ilma nägevalt albumilt saabub kuulajateni novembri lõpus.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=mbA8KRxZJ_Y&feature=youtu.be&fbclid=IwAR3OwCJL2nJYrAyunLfW1UrrOhbNqYJgufP3sM2Xiy_hMtQ7tjvRceINzKQ[/embed]

Kommentaarid puuduvad