Marten Kuningas ansambli Miljardid uuest videost: tahtsime seekord ise videos olla

Duubel

Eesti muusikamaastik on saanud ühe muusikavideo võrra rikkamaks. Nimelt on ansambel Miljardid koostöös režissöör Triin Ruumetiga välja tulnud üllatavalt karmi ja judinaid tekitava videoga.

Video ei sobi kindlasti vaatamiseks nõrganärvilistele. Triinu eesmärk oli teha kõige verd tarretavam video Eesti muusikaajaloos: „seda, mida elus teha ei saa, sain teha videos. Laul ise on poeetiline, samas irooniline. Mulle meeldis laulule vastanduda.“

Marten Kuninga sõnul oli bändil videost oma nägemus olemas. „Tahtsime ise seekord videos olla. Saime aru, et Triin on hea videot lavastama. Oleme õnnelikud, sest need olid toredad kaks päeva,“ rääkis laulja.

Video meenutab Triinu filmi “Päevad, mis ajasid segadusse” ja see näeb väga filmilik välja. „Muusikavideole lähenesin nagu filmile. Läksin enda klassikalist teed,“ lisas Triin.

Laul on teistsugusem kui oleme harjunud Miljarditelt kuulma. „Meil tuleb välja teine plaat. Seal kuuleb ausat rokkimist, teisalt ka elektroonikat,“ kirjeldas Marten uut suunda.

Vaata täispikka intervjuud videost!

Miljardid - P.S.O

[embed]http://www.tv3play.ee/play/11124116[/embed]

Kommentaarid puuduvad