Melomaanid, rõõmustage! Uhiuus ansambel deLULU avaldas esiksingli “Animals”

uudised.ee

Eesti muusikamaastikku rikastab värske koosseis nimega deLULU, mis moodustub muusikaskenes juba tuntud ja hinnatud tegijatest: Taavi Paometsast, Mairo Marjamaast ja Inga Tislarist. Täna, 4.novembril ilmus nende esimese ametlik singel ‘’Animals’

Triona oma ühiseid unistusi ellu viiv deLULU nimetab end soul’i ja R’n’B-d viljelevaks muusikaliseks grupiks. Enda suurimaks tugevuseks peab bänd oskuslikku vabadust manipuleerida erinevate stiilidega. ‘’Meie jaoks on muusika loomisel äärmiselt oluline vabadus – pigem oleme normide lõhkujad kui enda piiritlejad,’’ täpsustab produtsent Taavi Paomets. Tähelepanelik muusikakuulaja võis märgata koosseisu esmakordselt esinemas TIKS showcase’i raames selleaastasel Tallinn Music Weekil.

Bändi esimene singel “Animals” räägib loo vabadusest olla, kes iganes sa olla soovid. ‘’See on jutustus sellest, kuidas me mõnikord tabame end hetkes, kus me ei mõtle eilsele ega homsele ning sellega kaasnevatele tulemitele ja tagajärgedele. Vaid võtame hetkest viimast,’’ kommenteerib Mairo Marjamaa.

‘’Just – see on lugu sellest, mis on siin ja praegu, kus keskendutakse vaid oma heaolule, andudes elu poolt pakutavatele kiusatustele... Me leiame, et igaühes meis on peidus ‘’sisemine loom’’, kes tuleb vaid üles leida ja välja lasta,’’ lisab laulja Inga Tislar. Tugev inspiratsioon looks tuligi tegelikult loomadest ja esimeses salmis mainitud libahundist, kes sai inimese kuju... ehk ongi just hunt bändi ühine ‘’spirit animal’’.

Kommentaarid puuduvad