Homme
20. jaan
-13...-3
-17...-4
Ülehomme
21. jaan
-5...4
-12...-2

Muusika

Kõrv peale! Anett avaldas peagi ilmuvalt albumilt uue singli "Never Want to Leave" 

Foto: Renee Altrov/ERR
15:25 06. november 2020
Autor: uudised.ee

Tänavu Eesti Laulu konkursil välisžürii favoriidi tiitli pälvinud laulja-laulukirjutaja Anett avaldas täna uue singli “Never Want to Leave” peagi ilmuvalt debüütalbumilt “Morning After”. Koos singli ilmumisega kuulutas Anett välja tema soolokarjääri seni suurima, 29. detsembril Alexela Kontserdimajas toimuva albumi esitluskontserdi.

“Never Want to Leave” valmis pühendusena ühele erilisele väikesele paigale Eestis ning loo sõnade autoriks on üllatuslikult hoopis Aneti mänedžer.

“Tunnen, et selle looga avasin enda kui artisti jaoks stiililises mõttes natuke uuemat suunda. Loo produtsent Alexander Sannik, kellega me polnud mitu aastat ühendust hoidnud, saatis algse põhja, ja tundsin juba esimesel kuulamisel, et just see oligi albumilt puudu,” kirjeldas Anett.

20. novembril ilmuva debüütalbumiga “Morning After” astub Anett oma senise karjääri suurima sammu, korraldades esitluskontserdi Alexela Kontserdimaja laval. Nii uue albumi lood kui ka varasem looming tuuakse 29. detsembri õhtul lavale täiendatud muusikute koosseisus ja eriseadetega.

Tänasest on piiratud koguses kontserdipiletid müügil Piletilevis. Vaata SIIT!


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!