Homme
20. jaan
-13...-3
-17...-4
Ülehomme
21. jaan
-5...4
-12...-2

Muusika

Pilk peale! Nublu uues vägevas muusikavideos teevad kaasa mitmed tuntud eestlased

12:42 06. november 2020
Autor: uudised.ee

Täna öösel ilmus Universal Music Groupi alt nublu värske singel “Universum”, milles teeb kaasa ka Soome staar Mikael Gabriel.

Video režissööriks on Marta Vaarik ning seal teevad kaasa mitmed tuntud näod nagu näiteks Andrus Vaarik, Piret Kalda, gameboy tetris, Valdis (Märt Avandi), Joosep Järvesaar jpt.

Mikael Gabriel ja nublu on juba pikka aega hinnanud üksteise muusikat ning ”Universum” ongi austusavaldus Mikael Gabrieli Eesti juurtele – tema ema on eestlane ja räppar on oma lapsepõlve suved veetnud Võrus.

”Universumi” video tegi nublu gigahiti ”für Oksana” režissöör Marta Vaarik: ”Universumi video on lugu maailmapäästmisest. Ei ole välikosmost ilma sisemiseta ja vastupidi. Ajastul, mil olevik on ebakindel, on meil soov kujundada endale ise sobiv tulevik, võtame üle selle universumi! Kehtestame omad seadused ja hakkame hoolima! Mikael Gabriel on päikese sees ja ei suuda enam kauem tähte elus hoida. Komandör Aruna (Jette Loona Hermanis) on emalaeva juht ning kutsub kokku universumi koosoleku, ta peab nublule maailmahukust teatama. Kolm kangelast on väga tähtsal missioonil, et päästa galaktika. Aitab ahnusest, vaja on armastust!”

Video valmimisele panid õla alla Telia, Coca-Cola, Liviko, Sportland ja Tallink.


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!