Metsakutsu ja Genka andsid välja uue loo ning muusikavideo „Hammustatud sõõrik”

uudised.ee

Täna, 10. novembril, andsid Metsakutsu ja Genka koos välja uue loo nimega „Hammustatud sõõrik”, muusika autoriks Paul Oja. Värske palaga koos ilmus ka muusikavideo, mille autoriks on Metsakutsu ja Taaniel Malleus. Loo andis välja Legendaarne Records.

Metsakutsu debüütalbum peab oma 10. sünnipäeva ja uus lugu on reis möödunud aastatesse sentimentaalseks minemata. „Minu debüütalbum sai 10-aastaseks ja selle pika teekonna võlgnen paljuski just Genkale ja Paul Ojale. Nendega koos tegin oma elu esimesed päris singlid ja 10 aastat hiljem taas koos muusikat teha on nö full circle moment. Samas usun, et räägin meie kõigi eest, kui ütlen, et igasugused ringid meie elus on veel täitsa poolikud ja nii sündiski mõte kirjutada lugu lõpetamata ringist ehk hammustatud sõõrikust”. 

 Ka Genka rõõmustab uue loo üle. „Mul on hea meel, et üks ring on taaskord täis saanud. Debüütalbum “Testament” sai 10-aastaseks ning nüüd valmis koos Metsakutsuga ka uus lugu. Ei saa salata, et eluteed on meid vahepeal lahku viinud, aga muusika lahutab ja muusika liidab. See lugu on "Testament" 10. sünnipäevaks sobiv kingitus meile kõigile”.

 Metsakutsu muusikas puhuvad uued tuuled. „Olen tegelikult mitu aastat muusikat sahtlisse kirjutanud ja oodanud mingit uut tõuget, mingit vopsu kuklasse. Selline tehtud/nähtud tunne on mu loomingut vaevanud. Praegu aga tunnen, et olen leidnud mingi uue energia, uue ambitsiooni, hammas on verel. Üheks suurimaks sooviks järgnevate aastate jooksul on leida oma käekiri, oma saund. Plaanis on igasuguseid ägedaid asju ja suured pätsid on ahjus,” lisab Metsakutsu. Selleks, et olla kursis Metsakutsu tegemistega, tasub jälgida tema sotsiaalmeedia kanaleid, eriti Instagrami, kus liigub kõige vahetum ja päevakajalisem informatsioon.

Muusikavideo loovjuhiks ja autoriks on Metsakutsu ise koos operaatori, fotograafi ja monteerija Taaniel Malleusiga. „Tahtsin algusest peale, et selle loo visuaal oleks selle loo nö moodboard. Ei tahtnud kaamerasse räppimist ega konkreetset süžeed. Visuaal sündis üsna hoo pealt ja sai paksult erinevaid sümboleid täis pressitud. Näiteks läbiv osa ehk suusamask tuleb 2005. aastal ilmunud minu elu esimese singli kujunduse pealt. Taaniel Malleus oli ideaalne partner selle kõige elluviimiseks, sest tean tema käekirja ja tööeetikat väga hästi,” kirjeldab visuaali autor ise.

 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=sXJ_5FMbW8M&src=Linkfire&lId=4bb43652-d339-4408-ae21-5e1f6d44c412&cId=d3d58fd7-4c47-11e6-9fd0-066c3e7a8751[/embed]

Kommentaarid puuduvad