Kuula! Räpparid villemdrillem ja gameboy tetris avaldasid ühise loo “soolane värska”

uudised.ee

villemdrillem üllitas uue koostööhiti, seekord gameboy tetrisega – „soolane värska“. Lüürika poole pealt andis oma panuse artistidele lisaks kõnealuse loo muusika ja produktsiooni eest vastutanud boipepperoni (Pitsa). Loole tehti ka humoorikas telesaate stiilis video, kus villemdrillem on kehastunud talendisaate „Lihvimata teemant“ juhiks.

„soolane värska“ looga alustasid artistid juba eelmisel aastal, kuid kiire elutempo tõttu jäi plaan veidi soiku ja algul plaaniti lugu palju rahulikumas ja meloodilisemas võtmes. Sel aastal võeti lugu sahtlist uuesti välja.

„Sihtisime reliisi suve lõppu, aga kiirustada ei tahtnud me looga kumbki, nii et lasime lool pärast esimest salmi ning bridge’i ja refrääniideed taas veidi laagerduda ja tegelesime muude asjadega. Ma ise olen väga elevil uue singli pärast, sest Elinaga loost („niiea“) on päris palju möödas ja see tunne, mis sa saad uue loo reliisides, on kohati kirjeldamatu. Lisaks sain üle pika-pika aja teha midagi oma hea sõbra boipepperoni instrumentaalile. Temaga meil see tõsisem muusikaline teekond üldsegi hakkas. Lugu ise on lihtne ja mänglev, kuid sõnum samas kurb – kaaslane on jätnud järjest rohkem märke endast sinu koju ning kõik sujub, kuid ükshetk otsustab ta ikkagi lahkuda,“ annab villmedrillem laulu sünniloost ja olemusest ülevaate.

Ja gamboy tetris võtab oma refrääniga teema kokku: „Silmis pisarad nagu soolane värska.“

Video režissööri Rauno Polmani sõnul on video kombineeritud kogum mõlema peaartisti ideedest: „Peamisena imponeeris räpparitele muusikavideo loomine telesaate vormis, millega sai esmakordselt Eestis katsetatud. „soolane värska“ laulusõnad ja telesaade „Lihvimata teemant“ sümboliseerivad mõelmad erilise inimese või suhte leidmist, mida tegelikult ei soovita kaotada.“

Mitmete saates ja videos osalejate hulgas teeb oma etteaste ka helirežissööri rollis boipepproni, rahva rõõmustajana Franz Malmsten ja ühe külalisena külvas action-segadust „Selgeltnägijate tuleproovist“ tuntud hobinäitleja-režissöör Toomas Aria, kehastudes talendisaates oma debüütfilmi „Õiglus“ peategelaseks Ahtoks.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=k7Adk8LesX8&feature=emb_title[/embed]

Kommentaarid puuduvad