Täna
02. mär
2...7
-1...4
Homme
03. mär
2...7
-3...2

Muusika

Ansambel SHANON läheb detsembris tuurile

Foto: Pressimaterjal
12:20 07. detsember 2020
Autor: uudised.ee

Ansambel SHANON suundub üle pika aja taas tuurile. Nüüd on meeste sõnul aeg küps ja lisaks armastatud SHANONi lugudele tulevad kontsertidel esitamisele ka mõned 2019. aastal Eesti Muusika Karika võitja tiitli toonud coverid.

Detsembris toimub üle Eesti viis SHANONi kontserti, kus kõlavad bändi armastatud hitid nagu „Tuhat ja üks ööd“, „Jäätunud jäljed”, R2 aastahitiks valitud „Suvi kestab veel”, Sky Plusi suvehitt „Varbad liivas“ ja palju muud. SHANON toob lood publikuni nii rokivõtmes kui ka jõuluajale kohaselt poolakustiliselt.

Lisaks on bändil üllatusena plaanis teha mõned Eesti Muusika Karika saatest tuntud coverid, mis pakuvad SHANONi fännidele kindlasti suurt meelehead. “Esitamisele tuleb meie loomingu paremik ning oleme kavasse lisanud ka lood, mida elavas esituses oleme varem mänginud vaid mõnel üksikul korral. See on just nagu väike jõulukingitus,” ütles bändi solist Taavi Immato. 

Kontserdid toimuvad viies kohas üle Eesti:

08.12 - Haljala kultuurikeskus

11.12 - Tartu Vanemuise kontserdimaja

16.12 - Türi kultuurikeskus

19.12 - Pärnu kontserdimaja

20.12 - Viljandi Pärimusmuusika Ait

SHANONi jõulutuuri esitleb 100% jõuluraadio Star FM, mis lööb sel aastal kaasa kahel detsembris toimuval tuuril. Lisaks Shanonile toimuvad ka Terminaatori uue albumi esitluskontserdid. Piletid on saadaval Piletilevis.

Korraldajatel on hea meel pakkuda viiruse leviku tõkestamise piirangutest kinni pidades Eesti inimestele meelelahutust. Kõikides kontserdipaikades jälgitakse Valitsuse kehtestatud reegleid, seega on müügil piiratud arv pileteid. Kontserdile palutakse tulla tervena ja kindlasti tuleb kogu ürituse jooksul kanda maski. 

Piletid leiab SIIT!

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!