Terminaator esitleb üle-eestilisel kontserttuuril uut albumit “Maailm vs Lilian”

uudised.ee

CD-l ja vinüülil ilmunud Terminaatori uue albumi “Maailm vs Lilian” esitluskontserdid toimuvad detsembris viies Eesti linnas. Uute lugude kõrval mängib Terminaator akustilises võtmes ka unustamatuid hitte varasemast repertuaarist. 

Terminaatori uus kauamängiv “Maailm vs Lilian” on bändi solisti Jaagup Kreemi sõnul maiuspala kõikidele Terminaatori fännidele. “Uus album on oma olemuselt klassikaline Terminaator ja seda kõige paremas mõttes,” kirjeldas Kreem uusi lugusid. Kreemi kinnitusel on albumi pealkirjas mainitud Lilian päriselt olemas ning ka laulud nagu “13 sammu”, “Tunneli lõpus” ja “Liiter Jacki” räägivad elust ja päris asjadest.

Terminaatori akustilised kontserdid toimuvad detsembris viies Eestimaa paigas:

08.12 – Viljandi Pärimusmuusika ait

10.12 – Pärnu kontserdimaja

16.12 – Jõgeva kultuurikeskus

18.12 – Mooste folgikoda

20.12 – Rakvere teater

Terminaatori uue albumi esitluskontserte esitleb 100% jõuluraadio Star FM, mis lööb sel aastal kaasa kahel detsembris toimuval tuuril. Lisaks Terminaatorile toimub ka Shanoni esimene soolotuur. Piletid kontsertidele on saadaval Piletilevis.

Korraldajatel on hea meel pakkuda viiruse leviku tõkestamise piirangutest kinni pidades Eesti inimestele meelelahutust. Kõikides kontserdipaikades jälgitakse Valitsuse kehtestatud reegleid, seega on müügil piiratud arv pileteid. Kontserdile palutakse tulla tervena ja kindlasti tuleb kogu ürituse jooksul kanda maski. 

Piletid leiab SIIT!

Kommentaarid puuduvad