Ameerika nu-metal bänd Slipknot tuleb augustis Eestisse

uudised.ee

9. augustil 2021 esineb Tallinnas, Saku Suurhallis Ameerika nu-metal bänd Slipknot. Bändi uue kontserttuuri “We Are Not Your Kind” ainsa Baltikumi kontserdi piletid on Piletilevis müügil alates 11. detsembrist.​

Tähelepanuväärse väljanägemise, agressiivse muusikastiili ning energiliste ja kaootiliste live-esinemiste poolest tuntud ansambli Slipknot 1999. aasta omanimelise stuudioalbumi ilmumisest saadik, oli selge, et see koosseis on midagi ennenägematut, mida maailm tol hetkel väga vajas. Kui mõni teine sarnane bänd oleks masside heakskiitu taga ajades võinud oma tähtsuse kaotada, suutis Slipknot hoopis tõestada, et järjepidev pühendumine, oma loomingu arendamine ja lojaalsed fännid, saavad aidata rokkbändil mitte ainult oma muusikaga jätkata, vaid ka suuremas pildis heavy metali ja roki määratlemisel olulist rolli mängida.

20-aastase karjääri jooksul on Slipknotist saanud üks maailma mainekamaid koosseise. Massiivsele publikule esinenud ansambel on oma pärandi rajanud metsikule ja emotsionaalselt laetud muusikale. Peale viie aasta pikkust pausi, rõõmustas Slipknot 2019. aastal muusikasõpru kauaoodatud uue albumiga “We Are Not Your Kind”.

Ansambli loominguline jõud ja visioon lennutasid värske kauamängiva koguni maineka Billboardi edetabeli Top 200 parima hulka. Bändi solist Corey Taylor on öelnud, et tema jaoks on “We Are Not Your Kind” tõeline meistriteos. “Olen meie kõigi üle väga uhke, et me lubasime endal loominguliselt just sinna rännata, sest see on nii personaalne. See on meie elu. Miks me ei peaks seda siis edasi andma? Me ei varja enam midagi,” avaldab Taylor.

“Näeme palju vaeva, et me end ei kordaks ja pidevalt edasi areneksime. Õppisime albumi kirjutamise ja salvestamise käigus ka enda kohta väga palju,” lisab Klouni nime all tuntud liige Shawn Crahan.

Ikoonilised, hirmutavad ja kohati koguni vaimukad maskid, mida Slipknoti liikmed laval esinedes ning intervjuusid andes kannavad, on saanud algusaegadest legendaarseks osaks bändi identiteedist. Crahan, üks bändi asutajaliikmetest, on öelnud, et maskid pandi esialgu ette lihtsalt niisama: “Tahtsime natuke anonüümsed olla, aga inimestele see meeldis ja nii esinemegi siiamaani maskides.” Tänaseks päevaks kaks aastakümmet tegutsenud bänd on üks populaarsemaid metal-bände kogu maailmas.

Lisaks sellele on tegusa ansambli iga-aastane Knotfest festival kujunenud maailma suurimaks roki- ja metali festivaliks, mis on laienenud neljale mandrile. Heavy muusikat, rokki, hiphopi, maailmamuusikat, visuaalset kunsti, eksperimentaalseid installatsioone ja palju muud põnevat siduvaid üritusi on külastanud üle 500 tuhande fänni. Pole kahtlustki, et ansamblit saadab edu igas ettevõtmises.

Lisainfo SIIN!

Slipknot esineb Saku Suurhallis 9. augustil 2021. Piletid tulevad Piletilevi müügipunktidesse ja veebipoodi müügile 11. detsembril.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=VpATBBRajP8&feature=emb_title[/embed]

Kommentaarid puuduvad