Täna
02. mär
2...7
-1...4
Homme
03. mär
2...7
-3...2

Muusika

Elina Nechayeval ilmus uus prantsuskeelne singel

11:52 10. detsember 2020
Autor: uudised.ee

Elina Nechayeval ilmus täna uus prantsuskeelne singel "Dans mes reves" ehk "Minu unenägudes".

"Dans mes reves" inspiratsiooniallikaks on unenäod. "Igal ööl näen kaasahaaravate süžeedega värvikaid unenägusid ning unedes läbielatud emotsioonid ja tunded on nii tugevad, et tihtilugu kummitavad nad mind veel terve päeva," selgitab Elina singli sündimislugu. "Mõnikord näen maailma, mis on täis armastust, harmooniat ning ilu ja sulgedes õhtuti silmad,  tahaksin sinna kanduda veel ja veel. Läbi prantsuskeelse teksti ja meloodiliste käikude tahan ma edasi anda ülevad tunded ja emotsioonid, mida on unistades võimalik läbi elada."

Dans mes reves tuleb ettekandele ka Elina Nechayeva jõuluturneel, mis hakkab 14. detsembril. Kokku toimub 11 kontserti üle Eesti. Täpsema info turnee kohta on leitav SIIN.

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!