Pilk peale! Eesti Laulu poolfinalist Karl Killing avaldas romantilise videosingli

uudised.ee

Laulja ja produtsent Karl Killing andis välja enda uue singli “Kiss Me”, mis osaleb ka tänavusel Eesti Laulu konkursil. Lugu tuli välja koos muusikavideoga, mille autoriks on Martti Hallik.

Kuivõrd varasemalt on Karl produtseerinud ja kirjutanud peamiselt teistele muusikutele ning olnud tegev produtsendiduos okeiokei, otsustas ta tänavu sügisel algust teha ka sooloprojektiga. Septembris ilmus Karli debüütsingel “High Heels” koostöös Kanada plaadifirmaga found/red.

Eesti Laulu poolfinaalis osalev lugu “Kiss Me” räägib Karli sõnul armumisfaasi tipust – hetkest, mil kõik mõtted pöörlevad ainult ümber ühe inimese: “Laul sündis ühel maikuu hilisõhtul, kui olin ülemõtlemisega tekitanud endale suure ängistuse. Leidsin, et on perfektne aeg kirjutada üks romantiline soft-pop lugu. Inspiratsiooniks olid mulle unetus ja öised mõtted. Ja päikesetõus.”

Karli hea sõber ja muusikavideo autor Martti Hallik räägib, et jaanuaris saab täpselt viis aastat hetkest, kui ta Karliga esimest korda kokku puutus: “Mul on olnud suur rõõm näha tema meeletut arengut – pisikesest poisist, kes küll juba toona oli minust pikem, on ajaga saanud üks Eesti parimaid produtsente, kes on kõige selle kõrvalt ka sahtlisse hunniku tugevaid hitte kirjutanud.”

Kuigi video valmimiseks oli aega vaid põgus nädalake, sujus salvestusprotsess siiski väga ladusalt. “Video eesmärgiks oli tutvustada publikule Karli uuest küljest. Filmisime noore poisi magamistoas ja stuudios, kus loomeprotsess toimub. Videos domineerivad pastelsed vintage-toonid iseloomustamaks ehedust ja soojust, mida lugu endas kannab,” selgitab Hallik video tausta.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=1wmB5aGZbOY[/embed]

Kommentaarid puuduvad