Kõrv peale: Trad.Attack! avaldas uue singli peagi ilmuvalt albumilt

uudised.ee

Täna ilmus Trad.Attack!´i uuelt albumilt esimene singel “Almost There”.

Uus album nimega “MYMiatures - Songs that never grew up” jõuab kuulajateni juba nädala pärast ehk 21. detsembril! See täiesti omanäoline ja eriline album koosneb 21 lühipalast, millest igaüks võinuks kujuneda hittlooks bändi viimasel albumil Make Your Move.

Trad.Attack!´i kitarrist Jalmar Vabarna: “Meie viimane muusikaline käik, album MAKE YOUR MOVE (2020) avaldus 9 kuud tagasi tagasi ning sellega öeldu elab nüüdseks suurepärast elu. MYM’i on voogedastuskanalites kuulatud juba üle miljoni korra!” Bändi trummar Tõnu Tubli jätkab: “Ometi jäi selle albumi loomisel sahtlisse mitu korda rohkem materjali, kui ühele kauamängivale mahub. Need on ideed, mõttevälgatused ja muusikalised seisundid, mis kannavad endas meie jaoks kõige olulisemat essentsi muusikas – emotsiooni.” “Olgu inspiratsiooniks krabisev Seto meeste laul, lõpmatusse kajavad kitarrikeeled või kellamäng, kärisev torupill, parmupill või akustilis-elektroonilised trummid.” lisab Sandra Vabarna.

Seega otsustas bänd parimad mõtted kokku koguda ja teha sellest kogumiku, mis viivad kuulaja eri paikadesse ja momentidesse. Need on kõik hetked Trad.Attack!-i elus enne viimast albumit Make Your Move ning on salvestatud ja maha mängitud töötlemata kujul, et tuua kuulajateni killukesed jäädvustatud emotsioonidest, mis ei kasvanudki päriselt suureks ehk ei jõudnud MYM albumile.

Uue albumi esimene singel ilmus täna ning sellel nädalal antakse välja veel kaks lugu! MYMIATURES album ilmub 21. detsembril. Samal õhtul teeb bänd ka otselülituse Viljandis oma Facebooki kanalis ja mängib paar lugu elavas esituses ette.

Kommentaarid puuduvad