Pedigree avaldas digitaalselt albumi “Funeral Child”

uudised.ee

Kodumaine alternatiivmetali eestvedaja Pedigree avaldas 13.detsembril uue kolmeteist-loolise albumi "Funeral Child".

"Olen alati öelnud, et minu meelest pole mõtet uut albumit välja anda kui ta su enese jaoks pole eelmisest parem. “Funeral Child” on pika puuga parem meie kõikidest eelnevatest albumitest ja ma käe südamele pannes, see pole mingi odav promojutt. See lihtsalt on nii. Tiit Pähnapuu on koos Andreas Johandi ja Mikk Kerneriga teinud ajalugu. Ma ise aitasin ainult veidi kaasa. Nähtamatud taustajõud nagu Magnus Andre ja Karl Korts on teinud väga proffi tööd, kohati on nende panust sellesse plaati isegi keeruline hoomata. Loodame maailma kiirele paranemisele, et saaks ka “Funeral Childi” laivis presenteerida," sõnab bändi eestvedaja Holden Bonne Laamann. 

"Kui “Standard Sundown” oli praktiliselt mu sooloplaat, loomulikult sõprade ja produtsentide abiga, võimalikult orgaaniline ja analoog, siis uuel plaadil on tagasi bändi fiil ja Pedigreele alati omane elektrooniline sügavus," lisab ta

"Funeral Childi" näol on tegemist väga huvitava, mitmekihilise ja uudse muusikaga, mida Pedigree alati pakkunud on. Albumit Bandcampist soetades tuleb kaasa kaks remixi, mida mitte kuskil mujal kuulata ei saa. "Funeral Child" ilmub CD formaadis 21.detsembril. 
 

Kommentaarid puuduvad