Täna
02. mär
2...7
-1...4
Homme
03. mär
2...7
-3...2

Muusika

Ed Sheeran avaldas fännide rõõmuks uue loo

14:16 21. detsember 2020
Autor: uudised.ee

Inglise laulja ja laulukirjutaja Ed Sheeran avaldas pühade eel fännide rõõmuks täiesti uue loo “Afterglow.” Koos Ed’i enda loodud kaanepildi kujundusega, avalikustas Sheeran ka uue loo etteaste video. 

Ed Sheeranil on kõigile muusikasõpradele personaalne sõnum: “Hei sõbrad. Afterglow on lugu, mille kirjutasin eelmisel aastal ja soovin seda nüüd teiega jagada. Tegu ei ole mitte esimese singliga uuelt albumilt, vaid lihtsalt looga, mida ma väga armastan ja loodan, et see ka teile meeldib. Head nautimist! Soovin teile imekaunist pühadeaega ja head saabuvat uut aastat. Lähen nüüd isa kohustuste juurde tagasi, tsau.”

Sheeran nimetati hiljuti Suurbritannias 2020. aasta enim striimitud Briti artistiks. Ed, kes on hetkel igati ärateenitud puhkusel, kirjutas loo koos David Hodges’i ja FRED’iga, kellest viimane oli ka laulu kaasprodutsent. Armastatud laulja edukaim singel “Shape of You” on siiani läbi aegade Spotify enim kuulatud lugu ning kolm Sheerani albumit on kinnitanud oma koha läbi aegade edukamate albumite Top 10 hulgas.

 


Kommentaarid

Kommentaare 0
Ole esimene ja lisa oma kommentaar!