Superkollektiiv deLULU avaldas uue ägeda singli koos videoga

uudised.ee

Täna, 6. jaanuaril andis Taavi Paomets, Mairo Marjamaa ning Inga Tislarist koosnev ansambel deLULU välja enda teise ametliku singli “Safer Than Home”, mis ilmus plaadifirma TIKS rekords alt.

“Safer Than Home” on suuresti inspireeritud ideest a house is not a home, mõttest, et kodu ei ole hoone vaid pigem tunne, mida keegi võib pakkuda. Keegi, kes tekitab turvatunde, vaatamata turbulentsile ümbritsevast maailmas, kus valdab ebakindlus. “See lugu on pisut r’n’blikum ja soulilikum kui meie eelmine lugu “Animals”, mis oli rohkem sarnane peavoolu popmuusikale,” kommenteerib Inga.

‘’Uue loo minimalistlik ja kurvameelne helikeel peaks hästi sobima praegusesse aega, kus on karge, päikeseta ilm ja pilkane pimedus, mis on tuttav kõikidele eestlastele,’’ täpsustab Taavi Paomets. Bändi solisti, Inga Tislar sõnul on oluline lisaks melanhoolsusele leida selles loos ka meditatiivne pool, mida saaks kasutada näiteks ise millegi uue loomisel. Mairo aga võrdleb lugu pika jalutuskäiguga, mis võimaldab meil teha ühe kiire rännaku vaatamaks iseenda sisse.

Bändi teisele singlile “Safer Than Home” on ilmunud ka režissöör Martin Randalu käe all valminud  muusikavideo, kus peale Meelis Lusmäe valgusinstallatsiooni on läbivaks sümboliks kollane eluliin. Video kulminatsiooniks on bändiliikmete liinide ristumine, mis vihjab loodud sõprussidemetele ja muusikalisele ühiselule. “Tundsime, et antud loole sobiks hästi juurde täiendav visuaal ja panime enda headest sõpradest Martin Randalust ja Meelis Lusmäest kokku supertiimi – oleme ise videoga väga rahul ning põnevil, kuidas publik meie teise loo vastu võtab,” lisab Mairo Marjamaa. 

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=1mn5rroa-UA&feature=youtu.be[/embed]

Kommentaarid puuduvad