Äge! Carlos Ukareda laulis Ed Sheeraniga duetti: see oli mõnes mõttes naljakas ja uskumatu lugu

uudised.ee

Kitarristi Raul Ukareda poeg ja möödunud hooaja superstaarisaate osaline Carlos Ukareda sai hiljaaegu tõelise elamuse osaliseks kui popstaar Ed Sheeran jagas nende ühiselt lauldud videot enda sotsiaalmeedias

Carlose sõnul on elu pärast duetti Ed Sheeraniga läinud väga hästi. "See on olnud ikka täesti fantastiline. NIi palju on tulnud pakkumisi ja kirju üle maailma," rõõmustab Carlos, et teda on tähele pandud. Mehele on kirjutatud nii LA-st kui ka Belgiast. Muuhulgas on ka Carlose sotsiaalmeedia jälgijate arv märkimisväärselt kasvanud.

"See oli mõnes mõttes naljakas ja uskumatu lugu. Oli täiesti tavaline päev ning mu ema märkas, et Ed Sheeran on pannud TikToki postituse, kus ta palub oma jälgijatel TikToki teha koos temaga," avab Carlos saatusliku päeva tagamaid. "Mõtlesin, et okei teen siis, aga ma ei oodanud, et see niimoodi lendu läheb. Panin selle video üles ja läksin pärast seda taliujumist tegema. Tulin koju tagasi ja hakkasin üht teist videot tegema, kui järsku poole video pealt hakkas tohutult palju teateid tulema ning sain aru, et Ed oli enda sotsiaalmeediasse meie ühise dueti postitanud."

Kuula täispikka intervjuud Star FM-i hommikuprogrammist.

Kommentaarid puuduvad