Pilk peale! GENKA & DEW8 avaldasid video loole “Penny”

uudised.ee

Albumil “Oleg” kõlav tumeda huumoriga vürtsitatud armastuslaul “Penny” on saanud endale vastava visuaali. Kui eelmise videosingli “Tahan Olla Nagu Genka” tegid Genka ja DEW8 (hääldus: Djuui) kahepeale, siis sel korral astub kaamera ette ka pala külalisvokalist Robin Juhkental.

“Tegemist on armastuslooga. Kindlasti eluline, aga mitte autobiograafiline,” seletab Genka põgusalt lahti “Penny” tagamaad. “Kõigile lohutuseks, et kui oled eeskujulik Karen, siis sünnid järgmises elus parema juuksuriga ja suuremas alevis.”

 Robin Juhkentali vokaal värvati loosse möödunud suvel. “Genka ütles, et üks lugu vajaks refrääni häält,” meenutab Robin. “Ma ei mõelnud kauem kui kaks sekundit, sest Genka on Jarek Kasari kõrval mu lemmik Eesti räppar of all time.”

“Penny” visuaal pidi valmima juba mõni aeg tagasi, ent läks teisiti. “Algselt oli plaan võtta limusiin, tantsijad ja päris naised, aga ilmselt koroona tõttu jäi see video eelarve väiksemaks,” nendib Juhkental. “Juhtuski nii, et kui võttele saabusin, siis Genka ütles käskiva häälega, et on kaks kleiti, mis talle väikesed ja DEW8-ile suured, aga mulle peaks sobima. Eriti ei tahtnud neid selga panna, aga Genka on minust nii palju suurem ja ilmselt ka tugevam, et ma ei julgenud vastu plõksima hakata.”

Genka ja DEW8 on lubanud albumi “Oleg” igale loole teha video või visuaali ning esitleda seda igal pühapäeval kell 20.00! 

Jaanuaris nägi ilmavalgust “Oleg” ehk Genka ja DEW8 ühisalbumiga, kus ütleb üle pika aja taas sõna sekka ka kurikuulus Oleg Kosjugin. Vastvalminud kauamängivalt leiab küll vihjeid Olegi eelnevatele tegemistele, ent selles on artistide sõnul siiski ka palju enamat. “See on riimide album – tõsine ja samas naljakas,” kinnitab Genka. DEW8 lisab, et plaadil on kunsti, kurbust, viha, ego, ego surma, huumorit ja moraali, millest on kõigil midagi õppida.

“Ma arvan, et see album on hetkel Eesti hiphopile väga oluline, kuna oma tempo ja sõnumiga tasakaalustab ta seda veidi kreenis skenet,” ütleb Genka. Ka DEW8 üheks peamiseks ajendiks oli liigutada kohalikku skenet edasi, et nähtaks biite ning räppi ja hiphopi teise nurga alt: “Kõik on liiga samamoodi ja igav muidu. Siin plaadil pole ühtegi trap biiti, aga on laule lõksus olemisest, mis ongi tegelikult TRAP muusika essents – elu hammasrattad ehk lõks.”

Lisaks Genkale ja DEW8-le löövad albumil kaasa ka Robin Juhkental, KiROT, Grinks ja Põhja-Korea.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=M_rpgH2LWSg[/embed]

Kommentaarid puuduvad