KUULA! Maian avaldas sõbrapäeva puhul uue singli nimega „Seotud“

uudised.ee

Maian andis eilse sõbrapäeva puhul välja isikliku sõnumiga singli „Seotud“. Autoriks Maian ise, muusikalisele poolele lisas panust veel Gevin Niglas, kes oli ka loo produtsendiks.  

 „Seotud“ on vaimse tervise hümn. Lugu loob väga ereda pildi asjadest ja olukordadest (küll meessoost isiku näol), mis meid järk-järgult vastu maad tirivad. Kulminatsiooniks on aga pääsemine – pääsemine lõputust nõiaringist, kus öö ja päev on justkui üks ja mitte miski enam ei loe.

„Olla iseendaga nii seotud, et seod end sõlme, on karm,” räägib Maian. “Ometigi leiame end tihti nurka surutuna ei kellegi teise, kui enda poolt. Ja sellises olukorras peab end ise päästma, ise hoidma, ise aitama, et jõuda pimedusest välja, et end taas leida,“ lisab lauljatar.

Maian väga loodab, et kuulajad selle looga suhestuvad ja julgustab nii lugu kui sõnumit jagama mõne vaimse tervise organisatsiooni annetusliini või abitelefoniga: „Aitame iseennast ja teisi, kes vahel siin rajal ära eksivad.“

Uus singel sai hoogsa lüürikavideo Markus Paapsi käe all.

Kuula, kuidas meeldib?

Maian Lomp sai tuntuks Eesti Laulu 2017. aastal jäädes koos Karl-Kristjan Kingiga looga “Have You Now” teiseks. Peale seda pistis Maian taskusse lepingu Universal Musicuga ja andis välja kaks ingliskeelset singlit – “Say it First” ja “Scissors”. Edasi tuli juba eestikeelne looming – singlid “Sinise leegiga” ja “Palava pudru”, mis näitasid Maiani suurepärast talenti ka laulukirjutana, kuna mõlemad lood jõudsid kõrgele nii kohalikes raadiotes, kui digitabelites. Eelmise aasta sügisel naases Maian suurema avalikuse ette latino-soundiga loo ”Papi”näol, jätkates sama stiili ka oma värskes singlis ”Seotud”.

Kommentaarid puuduvad