Daniel Levi Eesti Laulust: kümme tuhat korda mõnusam on lava peal olla kui ei pea seal võistlema

uudised.ee

Daniel Levil rääkis Star FM-i hommikuprogrammis eilsest Eesti Laulu 1. poolfinaalist, oma värskest singlist ja sellest, milline sooviks ta olla viie aasta pärast.

Eile toimus Eesti Laulu 1. poolfinaal, mida jälgis ka Daniel Levi. Muusiku sõnul on tegemist väga ägeda üritusega ja tänavu on ka temalt uuritud, mispärast ta võistlusel ei osale. Levi sõnul ei ole täna tema eesmärk jõuda Eurovisiooni lavale. Ta lisab, et tegelikult on palju parem lihtsalt esineda. "Kümme tuhat korda mõnusam on lava peal olla kui ei pea seal võistlema," ütleb mees, et ei vahetaks seda võistlusmomendi vastu.

Daniel Levi astub bändiga lavale Eesti Laulu teises poolfinaalis 20. veebruaril, kus esitamisele tuleb ka ansambli värskeim singel "Jasmine". Loole on valminud kaunis video, mis võeti üles muuseas Kangadžunglis. "Me saime luua nii ägeda maailma, mida ei vahetaks isegi palmipuude vastu," kommenteerib Levi, et antud juhul eelistas ta mustreid, värve ja eksootikat otsida pigem kodumaalt kui eksootiliselt Bali saarelt.

Küsimusele, kus sooviks artist viie aasta pärast olla, vastab Daniel: "Ma tahaks loota, et ma olen siis 50x hoolvam ja parem inimene kui täna," ütleb ta ja lisab, et inimese eesmärk siin elus peakski ju olema areng.

Kuula täispikka intervjuud Star FM-i kodulehelt SIIT!

Kommentaarid puuduvad