Luuletajal ja muusikul EiK ilmus koostöös produtsent Luurel Vargaga vinüül

uudised.ee

Täna, 10. veebruaril ilmus EiKi esimene ametlik vinüül “TIKS 097”, mille ühe külje moodustab tema enda lugude paremik ning teise poole Luurel Varga instrumentaalid. Füüsilisi albumeid saadetakse tellijatele tänasest.

Luuletaja ja produtsendi viimase 3 aasta koostööd tähistav ja koondnime “TIKS 097” kandev kogumikalbum ilmub plaadifirma TIKS rekords alt. “Seda vinüüli poleks taolisel kujul ilmselt praegu olemas, kui aastal 2018 poleks ilmunud plaadi vanimat pala “ANNAHETK”, sellest alanud suhtlust TIKSu inimestega ning üht Tallinn Music Weeki intervjuud, kus Luurel Vargalt küsiti naljaga pooleks, mida ta vastaks, kui tahaksin temaga koostööd teha – õnnelike juhuste jada, mis viis praegusesse hetke,” sõnab EiK.

Lisaks Luurel Varga taustadele leiab “097” pealt läbilõike tervest hulgast autoritest, kellega EiK oma senise karjääri jooksul lugusid valmistanud on. Kuuleb nii laulukirjutaja ja produtsendi Maris Pihlapi taustavokaale, Reketi DJ-na tuntud Lauri Tähe nupuvajutusi, bändide Seltskond Pargis ning Kenors trummarit Kristjan Tensot kui kitarristi Mattias Tirmaste. Plaadi kujundusele trükitud fotod pärinevad Markus Muide kaamerast, kes varasemalt EiKi lauludele videoid on filminud, laulud masterdas mainekas audio engineer José Diogo Neves.

Plaadifirma TIKS omanik Peeter Ehala lisab: “Vinüül tundus igati sobiliku kokkuvõtva tähisena kahe tüübi kolmeaastasest koostööst”. Tänasest on albumit võimalik soetada Terminali plaadipoest ja Rahva Raamatust. 15 nummerdatud ja signeeritud vinüüli on veel  saadaval EiKi või TIKSu Bandcampist või otse nende sotsiaalmeedia kontodele kirjutades.

Kuula albumit “TIKS 097” SIIN.

Kommentaarid puuduvad