Uku Suviste võidulugu sai intrigeeriva kaveri

uudised.ee

Selle aasta Eesti Laulu võitja Uku Suviste loost "The Lucky One" avaldati tähelepanuväärne töötlus ansamblilt Võmbaleidur. Võmbaleiduri lugu on saanud palju tähelepanu rahvusvaheliselt publikult.

"Meil on siiralt hea meel, et Uku sel aastal meie muusikalist ekspertiisi väga tõsiselt võttis. Pärast eelmise aasta suurvõistluse tühistamist, otsustasime omapoolset toetust Ukule üles näidata ning avaldasime suurejoonelise töötluse meie iidoli võiduloost, mida hiljem otsustas lisaks ka Goresoerd kaverdada" kommenteerib bändi eestvedaja Taivo Rüütel.

"Pärast Goresoerdi ebaõnnestunud katset saada kuulsaks asjaga, mida meie olime juba varem kordades paremini teinud, otsustasime teha Uku selle aasta võiduloost nii hea versiooni, et kellelgi ei tuleks enam pähegi üldse midagi muud kuulata," lisab bändi bassist Enn Koer.

 

[embed]
class="advertising--side js-advertising js-side-advertising lazyload advertising--first">

Kommentaarid puuduvad