An-Marlen andis välja kevadiselt põksuva uue singli ‘’Golden’’

uudised.ee

Täna, 23. Märtsil, andis välja enda uue loo pop, r&b laulja An-Marlen – uus lugu on melanhoolne ent kevadiselt põksuv armastuslugu.

‘’Kirjutasin selle loo sahtlisse tegelikult pea kolm aastat tagasi. Kuid nüüd pool aasta hiljem võtsime loo uuesti ette koos Markusega. Talle mängitud demodest jäi talle silma just see valitud lugu ja nii ta saigi üheskoos enda lõplikku kuju,’’ rõõmustab autor An-Marlen. Markus Palo on Volga stuudios toimetav muusika produsent ja heliinsener, kes muuhulgas töötanud selliste artistidega nagu manna ja reket.

Artistina on An-Marlenile alati olnud suurimaks inspiratsiooniks enda isiklikud kogemused, mis kehtib ka selle singli puhul. “Tihti peale leian end kirjutamas just tunnetest ja armastusest – see lugu räägib sellest, et  iga kord kui olen armastanud, olen lubanud sellel jätta jälje enda südamesse. See lugu meenutab mulle armastust, mis ei olnud ehk sellel hetkel see õige, kuid jääb alatiseks minu südamesse,’’ kommenteerib artist.

Produtsent Markus kirjeldab koostöö algust nii: “Ma hängisin oma sõbra juures ja taustal mängis tema chill r’n’b playlist, kust hakkas käima lugu “Orange Sky” ja kui ma pooltoorelt viisi kaasa mõmisesin, küsis ta üllatunult, et kas ma tean seda laulu. Saades teada, et tegu on Eesti artistiga, tekkis mul huvi temaga koos midagi teha ja ühendust võtta.” Markusele jäi silma An-Marleni enesekindel, aga pehme hääletämber, antud loo puhul paelusid teda värvikad akordid, mis olid balanseeritud teatava süngusega. “Omalt poolt proovisin säilitada demo algse olemuse, kuid tuua juurde sürreaalseid elemnte, mis toetaks tunnete ebaratsionaalset loomust ja hoiaks ära loo muutmist liiga paatoslikuks armastuslauluks,” täpsustab kaasautor Palo.

An-Marlen on noor pop r’n’b laulja, kes on soolokarjääri teinud mõni aasta, kuid tuttav publikule Pipi Pikksuka rollist, mida ta on mänginud 11-aastat Estonia teatris. Tema eelmine singel “Illusion’’ sai koostöös Denim Dreamiga stiilse visuaali ja teine singel “Orange Sky” kogus orgaaniliselt üle 11 000 kuulamise. Hetkel lõpetab artist Otsakooli.

[embed]https://www.youtube.com/watch?v=bPau59t7eqU&feature=youtu.be[/embed]

Kommentaarid puuduvad